Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

(VIDEO) SVI SU ODMARALI, ALI SE SLAVILO! Katalonski velikan mogao bi slaviti naslov već večeras

Autor: Dnevno.hr

Gostovala je u utorak navečer Barcelona kod Alavesa u sklopu 34. kola španjolskog nogometnog prvenstva i pobijedila ga s 2:0. Vrlo jednostavno, dapače, bez ikakvih problema stigli su momci Ernesta Valverdea do slavlja. I to, bez nekolicine vrlo važnih igrača, poput Lionela Messija i Ivana Rakitića.

Hrvatskom je reprezentativcu bilo najavljeno da će propustiti ovu utakmicu, trener Valverde dao mu je priliku za odmor na ulasku u samu završnicu sezone koju će još obilježiti polufinalni ogledi Lige prvaka protiv Liverpoola.

Messi je doduše igrao, ali samo posljednjih pola sata utakmice, a golovi su padali u drugom poluvremenu. Najprije je zabio mladi Carles Alena u 55. minuti, a pet minuta kasnije iz najstrože kazne koju je Barceloni dodijelio VAR, pogodak je zabio Luis Suarez. Bio je to njegov 21. zgoditak ove sezone.

Barca sada ima 12 bodova više od Atletica i ako večeras Madriđani izgube od Valencije, katalonsko slavlje može započeti. Iduću priliku Barcelona može imati već za vikend ako svlada Levante.

Golove s utakmice pogledajte na ovom linku.




Rezultati by SofaScore

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.