Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

(VIDEO) SRPSKI IZBORNIK USRED SKANDALA ZBOG THOMPSONA! Javnost je podivljala i traži njegovu smjenu

Autor: Bruno Herljević

Srpski izbornik, Mladen Krstajić, na sebe je navukavo bijes srpske javnosti. Dogodilo se to jer je na Instagramu lajkao Rakitićevu fotografiju s Thompsonom, koje je nastala na putu do Trga bana Jelačića, gdje je organiziran veličanstven doček.

Veže ih nogomet

Prijateljstvo Rakitića i Krstajića traje već dugo. Dvojac se zna iz vremena kada su bili suigrači u Schalkeu, a srpski izbornik veselio se uspjehu Vatrenih te je na društvenim mrežama rekao da navija za njih.

Sve to prošlo je ispod radara, ali fotka s Thompsonom razbjesnila ih je. Krstajić se pokušao opravdati, ali bezuspješno. Srpski mediji digli su hajku, koja se neće uskoro stišati.

“Ivanove fotografije lajkam automatski gdje god se pojave. Tako je bilo i ovoga puta. Sigurno to nisam napravio da bih podržao Thompsona”, rekao je Krstajić nadajući se da će time ublažiti štetu, ali rezultat je bio suprotan. Srpski mediji traže njegovu ostavku.

“Osramotio nas! Krstajiću otkaz zbog Thompsona”, Kurir je stavio u naslov, a u tekstu piše da u FSS-u vlada mišljenje kako bi Krstajić zbog ovog slučaja trebao dobiti otkaz.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.