Photo by Denis Doyle/Getty Images

(VIDEO) SRBIN STIGAO U REAL, A NA PREDSTAVLJANJU – KAOS! Pogledajte što se dogodilo po dolasku golgetera

Autor: Dnevno.hr

Madridski Real predstavio je mladog, 21-godišnjeg srpskog napadača Luku Jovića. Član reprezentacije Orlova potpisao je ugovor i nakon razgovora s novinarima istrčao na teren Santiago Bernabeua. Vidjelo se odmah da na leđima osjeća veliki teret, barem ako je suditi po videosnimci koju je objavio Real.

Jović je za Real potpisao uz odštetu od 60 milijuna eura, a prošle je sezone za Eintracht zabio čak 27 pogodaka.

Video koji je objavio Real i koji prati Jovića tijekom predstavljanja u klubu sjajno je uhvatio trenutak u kojem se vidi koliki je teret na plećima novog igrača najvećeg kluba na svijetu.

Jović je prije izlaska iz tunela Bernabeua zastao pred stepenicama koje vode na teren, duboko udahnuo, a onda istrčao na teren pred oduševljene navijače.

Na travi Realova stadiona pozdravljao je navijače, žonglirao s loptama koje je zatim slao u publiku kao dar. Jović je  pozirao fotoreporterima, ali i snimio selfie.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.