Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

(VIDEO) SRBI SE OKOMILI NA HRVATSKOG BRANIČA! ‘Prljavi Hrvat probudio je naš srpski inat’

Autor: Bruno Herljević

Branič mlade hrvatske reprezentacije i RB Salzburga, Marin Pongračić, jedna je od glavnih tema u srpskim medijima dan nakon što je njegova momčad dramatično ispala iz Lige prvaka od Crvene zvezde. Naime, Srbi pomalo sarkasični tvrde kako im je Pongračić pomogao da se vrate iz bezizlazne situacije protiv Salzbugra i da su baš zbog njega preokrenuli utakmicu u svoju korsti.

Zvezda je do 60. minute igrala grozno i Salzburg je vodio s 2:0, a moglo je biti i više, no nisu bili precizni. Međutim, Vujadin Savić, kapetan Zvezde, tvrdi kako se sve promijenilo u toj 60. minuti kada je Pongračić nagazio igrača zvezde.

“Pongračićev prljavi potez u nama je probudio srpski inat. Ono što je napravio u 60. minuti bila je kruna njegovih stalnih provokacija prema nama od početka meča. Ne znam zašto je to radio jer mu nismo davali povoda”, izjavio je Savić nakon utakmice.

Pongračić je ošamućenog Pavkova nagazio kopačkom po prsima dok je ovaj ležao na trvavnjaku. Pongračić nije obraćao pažnju na protivnika koji je ležao i nagazio ga je, a to je silno razbjesnilo igrače Zvezde koji su ga valjda htjeli rastrgati u tom trenutku. U nasilnom odgovoru na Pongračićev nesmotreni start, najviše se istaknuo Krstičić koji je za svoju reakciju dobio i žuti karton. Dobio ga je, dakako i Pongračić.

Vjerovali ili ne, Zvezda je nakon tog prekršaja eksplodirala i već u 65. i 66. minuti zabila dva gola za poravnanje.

Pongračićev prekršaj čak su i neki srpski novinari naveli kao prekretnicu za preokret.

“Pongračići, Srbine”, napisao je na Twitteru Igor Brakus, novinar i radijski voditelj.




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.