(VIDEO) SRBI OBJAVILI BOLESNU SNIMKU! Prijete da će sjekirom poklati sve Splićane

Autor: Andrija Kačić Karlin

Ne prestaje sukob porukama i transprentima između navijača beogradske Crvene zvezde i splitskog Hajduka, očito ponukan napadom na trojicu vaterpolista Crvene zvezde u Splitu…
Navijači Crvene zvezde uopće na utakmicama ne navijaju za svoj klub, već se bave Torcidom, tako je bilo u subotu kada je Crvena zvezda igrala protiv Vojvodine. Navijačka skupina „Delije„ izvjesila je transparent kojim podržavaju da srpski klubovi istupe iz Regionalne lige. na njemu je pisalo:
”Jadranska priča na splitskoj rivi, protiv takvih liga dok god smo živi”, pa se onda uglas skandiralo: „Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija” i “J… vas liga Jadranska”. K tome, ispod transparenta, na ogradi, jasno se vidi i velika slika četničkog vođe i ratnog zločinca Draže Mihailovića.
Pa je uslijedio niz poruka, poput: „Splitski ‘huligani’ napadaju igrače, a ne misle da stanu kad sretnu navijače” pa su zaprijetili klanjem svih Splićana.
“Mrzim Hajduk i Torcidu, mrzim tebe Marjane i sa sjekirom u ruci poklat ću sve Splićane”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.