Photo: Igor Kralj/PIXSELL

(VIDEO) SPORNI TRENUTAK KOJI JE PRESUDIO UTAKMICU! Kek se ipak nije mogao suzdržati, evo što je rekao o suđenju

Autor: HINA/B.H.

U derbiju 3. kola Prve HNL Rijeka je u nedjelju na prepunoj Rujevici protiv Hajduka odigrala 1-1, no Riječani imaju za čime žaliti jer su propustili brojne prilike.

U 40. minuti Heber je imao “zicera”, ali je promašio loptu. Potom u 45. minuti Puljić s ruba kaznenog prostora puca pored gola, a u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+2) udarac Gorgona obranio je vratar Hajduka. U 58. minuti opet je u prilici bio Puljić, ali njegov pokušaj završio je pored gola, a u 61. Acosty nije iskoristio stopostotnu prigodu. Ipak, u 62. minuti Rijeka je zasluženo povela, a strijelac je bio Jakov Puljić.

Tada se činilo da se brojne propuštene šanse neće osvetiti Rijeci, ali to se ipak dogodilo. U 83. minuti stoper Rijeke Župarić u kaznenom prostoru je oborio Saida i sudac Igor Pajač pokazao je na bijelu točku. Izvođenje penala potrajalo je četiri minute jer su navijači Rijeke bacali razne predmete na teren, ali Mijo Caktaš rutinski je realiziralo 11-erac i Hajduk je u 87. minuti poravnao na 1-1.

Kek je nakon utakmice bio vrlo nezadovoljan.

“Ne mogu biti zadovoljan nakon toliko stvorenih i promašenih šansi. Mnogo nervoze i borbe, a na kraju je utakmicu odlučio onaj tko je vidio što je vidio. Iskreno, vidio sam penal na snimci, ono je za mene dosta dvojbeno, a ostalo bolje da ne komentiram. Nadam se da će gospodin koji ima FIFA-in znak pogledati ponovno i onda znati je li njegova odluka bila na mjestu, ali, kako god bilo, već smo ranije morali rješiti ovu utakmicu. Sve je o tome rekao Juranović kojemu čestitam na potezu koji vraća vjeru u hrvatski nogomet”, rekao je Kek.




Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.