Foto:Guliverimage

(VIDEO) RONALDO SE U PAR SEKUNDI IZBLAMIRAO: ‘Zar su mu stvarno dali 200 milijuna da ovo kaže!’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Cristiano Ronaldo danas je u Saudijskoj Arabiji s puno pompe predstavljen kao novi igrač tamošnjeg Al-Nassra, a ondje će, po nepotvrđenim informacijama, navodno zarađivati oko 200 milijuna eura po sezoni, prije nego suradnji dođe kraj u 2025. godini.

Velika nogometna zvijezda doputovala je u zemlju u kojoj je nastavljala karijeru, ali u jednom trenutku, Ronaldu su pred mikrofonima i kamerama misli odletjele negdje drugdje.

Umjesto Saudijske Arabije, slavnom Portugalcu je u glavu ušla Južna Afrika koju je spomenuo kao novu postaju u svojoj karijeri.

“Za mene nije kraj karijere što sam došao u Južnu Afriku”, rekao je Ronaldo koji se time izblamirao i pred Saudijcima, ali i pred svima ostalima jer bi to bilo kao da netko pomiješa Hrvatsku i Kostariku zbog alfabetske bliskosti u engleskom.




Na ovo su stigle mnoge reakcije koje se sprdaju s Portugalcem, a mnoge od njih spomenule su veliki novac koji dobiva u saudijskom klubu.

“Saudijska Arabija je stvarno Cristianu Ronaldu upravo dala 200 milijuna dolara da kaže kako je uzbuđen što igra u Južnoj Africi”, napisao je jedan tviteraš, uz ’emoji’ koji se smije do suza i još jedan koji plače.

“Dobrodošao u Južnu Afriku Ronaldo!”, napisao je još jedan tviteraš, očito Južnoafrikanac, koji je spomenuo i nadimak Kaizer Chiefsa, Amakhosi, dodajući da je to njihov najveći klub.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.