Foto: A.K./PIXSELL

(VIDEO) RONALDO SE SKINUO, A ONDA SVE ŠOKIRAO! Samo jedan igrač iskočio u totalnom potonuću…

Autor: I.K.

Cristiano Ronaldo imao je tešku posljednju sezonu u dresu Juventusa. Nije bilo rezultata kakvima su se nadali u torinskom klubu, što je dovelo i do smjene trenera Andree Pirla nakon što je sezona završila, a Ronaldo je svoj nogometni put potom nastavio povratkom u Manchester United, gdje rezultatski također ne ide po željama.

Kakva je atmosfera vladala u svlačionici Juventusa dok su se zbivali posrtaji u prošloj sezoni, vidi se iz scene iz jedne od utakmica u kojoj se torinski velikan ispadanjem protiv Porta oprostio od Lige prvaka. Bilo je to veliko europsko potonuće Juvea, a Ronaldo je ‘eksplodirao’ dok Juve nije stajao dobro u utakmici kod kuće, sa zaostatkom od 1:0 na poluvremenu. Torinski klub je nakon toga izveo preokret, no poslije uzvrata u Portugalu ipak nije bilo prolaska dalje.

Nakon što se skinuo do pasa, samo s hlačama na sebi, Ronaldo je počeo urlati da momčad igra kao g***o, a tu je uključio i sebe. Na snimci koja je objavljena potom se vidi i odgovor samo jednog igrača koji je iskočio.

Prozvao ga Kolumbijac

Na verbalni ispad portugalske zvijezde osvrnuo se Kolumbijac Juan Cuadrado, poručujući Ronaldu da bi se trebao smiriti, uz riječi kako se očekuje da bude primjer za sve ostale. Nakon što se vikanje nastavilo, reagirao je i trener Pirlo sa svojom porukom da nastane mir.

 Kako je to izgledalo, pogledajte – ovdje.

Dio dokumentarca koji približava Juve

Ova scena iz svlačionice dio je Amazonovog dokumentarca naziva ‘Juventus: Sve ili ništa’, u kojem se prikazuje kako je izgledao prošlosezonski put torinskog velikana, bez puno veselja na terenu.

U klupsku kolekciju su, doduše, smještena dva trofeja, u Kupu Italije i u domaćem Superkupu, ali nije bilo željenog uspjeha u Ligi prvaka i Serie A. Europski put okončan je ispadanjem od Porta u osmini finala, dok je u prvenstvu Juve bio četvrti.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.