Foto: AP Photo/Jon Super/GuliverImage

(VIDEO) RONALDO LJUT NAKON DEBAKLA: Nije htio pozdraviti ni trenera ni navijače

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Manchester United ušao je u ovu sezonu s velikim ambicijama, ali euforija je vrlo brzo splasnula. Nakon poraza u prvom kolu od Brigtona potpuni potop dogodio se u drugom.

Brentford ih je ponizio i slavio s 4:0, a za to im je trebalo manje od 40 minuta. Navijači su frustrirani, a isto je s igračima, a najviše se to vidi na Ronaldu.

Portugalska megazvijezda došao je prošle godine da pomogne klubu, ali kada je vidio da tu nije sve bajno brže bolje počeo je tražiti izraz. Nakon što ga je odbio Bayern sada su ga odbili Milan i Inter.

Nepoštovanje prema navijačima

Ljutit nakon debakla nije pozdravio ni svog trenera, a ni navijače čime je iskazao nepoštovanje prema ljudima koji vole klub u kojem on ima status legende.

 

Engleski mediji već tjednima pričaju kako Ronaldo ne želi ostati u Unitedu jer će Crveni vragovi ove sezone igrati Konferencijsku ligu, a njemu je to ispod časti. Tri velikana su ga već odbili, još malo je ostalo do prijelaznog roka ostaje za vidjeti gdje će završiti najbolji strijelac u povijesti nogometa.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.