(VIDEO) RONALDO IZGUBIO ŽIVCE! Poludio na novinare, a dio bijesa osjetio je i Modrić!

Autor: Bruno Herljević

Nakon utakmice između APOEL-a i Reala u Nicosiji, Cristiano nije htio dati izjavu novinarima u mix-zoni,

Real Madrid je u petom kolu skupne faze Lige prvaka demolirao APOEL s čak 6:0, a probudio se i Cristiano Ronaldo koji je zabio dva gola. No, čak i nakon tako uvjerljive pobjede, najbolji nogometaš svijeta u 2017. godini nije bio sretan. Ronaldo ne briljira baš u La Ligi gdje je do sada zabio samo jedan gol u osam utakmica, ali u Ligi prvaka je zato zabio osam u pet odigranih utamica. No, veliki Portugalac nije zadovoljan tretmanom novinara.

Nakon utakmice između APOEL-a i Reala u Nicosiji, Cristiano nije htio dati izjavu novinarima u mix-zoni, piše Marca. Samo je nakratko stao i poručio medijima: “Kažem jedno, a vi napišete nešto sasvim drugo. Pa zašto me onda išta pitate?! Neću ništa pričati”, ljutito je poručio novinarima Ronaldo.

Ronaldo je postupio ovako jer je nezadovoljan time kako su mediji prenijeli njegove izjave. Ronaldo je kazao kako je prodajom Jamesa, Danila i Pepea, Real izgubio na iskustvu u odnosu na prošlu godinu, kada je dominirao ligom i Europom te da zato loše igraju u ovoj sezoni. Mediji su to prenijeli kao kritiku prema Realu i suigračima, a Ronaldu se to nikako nije svidjelo. Zbog tih je medijskijh napisa Sergio Ramos javno odgovorio Ronaldu kako se ne slaže s njim.

Ovu Ramosovu reakciju španjolski su novinari protumačili kao otvoreni sukob s Ronaldom. Isto tako, Ronaldo je prije nekoliko dana, nakon remija s Atleticom, verbalno napao i Zidanea, kao i neke svoje suigrače, uključujući i Modrića.




“Ja dajem sve na terenu i zadnji sam igrač kojega treba kriviti za ovo. Ne dodajete mi loptu dovoljno”, rekao je to, navodno, Ronaldo Iscu, Modriću i Asensiju.

Treneru pak zamjera što ove sezone nije doveo prave zamjene, već se previše oslonio na mlade igrače.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.