Izvor:Youtube

(VIDEO) RODITELJI SE POTUKLI NA NOGOMETNOM TURNIRU! Pogledajte nevjerojatnu sramotu, evo kako su djeca reagirala!

Autor: J.Č

Užasne scene stižu iz Petrovaradina. Na turniru na kojem su se natjecali djeca od sedam do 11 godina potukli su se njihovi roditelji, a cijeli incident morala je spašavati policija.

Na utakmici između Vojvodine  i Derbija dva roditelja su započela tuču, a situacija je eksalirala u masovnu tučnjavu u kojem je sudjelovalo čak deset roditelja. Neki su završili i na obližnjoj prugi. Drugi roditelji su pokušali rastaviti posvađane strane, no bezuspješno. Uz Vojvodinu i Derbi, na turniru su još nastupale ekipe Partizana, Čukaričkog, TSC-a, Spartaka i ostalih.

Policija je morala biti blaža

Jedan od roditelja rekao je da je policija reagirala umjerenije kako ne bi dodatno prestrašila djecu.

“Ovo što se dogodilo je tragedija za svu djecu koja su prisustvovala. Izrazi lica djece, vrištanje, njihove reakcije, to je sve nešto što se ne smije događati na sportskim događajima. Djeca moraju biti zaštićena od nasilja. Organizatori su se ponijeli izuzetno hrabro jer su diskvalificirali ekipe čiji su roditelji sudjelovali u tragediji.”

Izvor:Instagram/Screenshot

 

 

 




Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.