Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

(VIDEO) PRVACI POTOPLJENI! Kakav šok za Juventus u Genovi, Mandžukić i društvo prvi put poraženi ove sezone

Autor: HINA / P. M.

Konačno je 28. kolo talijanskog nogometnog prvenstva donijelo prvi poraz za nogometaše Juventusa. Jasno, i dalje se teško oteti dojmu da pitanje prvaka nije odlučeno, ali već i sama izgubljena utakmica momčadi iz Torina predstavlja makar kakvu-takvu vijest, odnosno otklon od realnosti.

Kad imate 23 pobjede u 27 prvenstvenih utakmica, i gotovo plus 20 u odnosu na najbližu pratnju na ljestvici, kao da više i nemate za što igrati. Juventus je prošao madridski Atletico i pshički se na tom dvoboju u Torinu potpuno iscrpio. Jasno, nisu htjeli izgubiti, ali dogodilo se. Nije danas bilo Cristiana Ronalda kojeg je ove utakmice poštedio trener Max Allegri.

Genoa je na svom terenu slavila s 2:0, i to golovima bivših igrača Juventusa, odnosno njegovih mrskih neprijatelja. Najprije je zabio bivši “juventin” Stefano Sturaro, a onda i Goran Pandev, Golovi su padali u 72. i 81. minuti, a obojica su u igru ušla s klupe u drugom poluvremenu.

Juventus je već bio poveo golom Dybale u 56. minuti, ali je naknadno poništen pogodak nakon što je VAR pokazao prethodno zaleđe. To je dodatno umrtvilo ionako inertnog gosta koji se u zadnjih pola sata pokazao nedoraslim protivnikom za danas vrlo ambiciozne domaćine.

Ako misle smanjiti zaostatak za Juventusom na ljestvici na 15 bodova minusa, nogometaši Napolija moraju od 18 sati na svom stadionu pobijediti Udinese. U večernjem terminu (20.30) na San Siru se igra milanski derbi između Milana i Intera.

Spomenimo da je u Juventusovom porazu sudjelovao i Mario Mandžukić, i to do 75. minute.




Autor:HINA / P. M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.