FOTO: Twitter

(VIDEO) PROCURILA NOVA SNIMKA RONALDOVOG ISKLJUČENJA: Ovo je rasplakalo velikog Portugalca

Autor: Željka Orešković

Najbolji kadar prekršaja vrijednog crvenog kartona

Juventus je u prvom kolu skupine H Lige prvaka, pobijedio Valenciju 2:0 iako je od 29. minute igrao s igračem manje, nakon što je isključen Cristiano Ronaldo. Naime, Murillo se u maniri najboljih glumaca srušio na travnjak nakon kontakta s CR7, na što je ovaj reagirao uhvativši ga za glavu.

U jednom trenutku činilo se da bi ga Ronaldo mogao udariti ili počupati, a na njega su se zaletili ostali igrači Valencije. U smirivanju situacije sudjelovao je i naš Mario Madžukić, koji je razdvajao razjarene nogometaše.

Sudac Brych,pak, nakon konzultacija s pomoćnikom, pokazao je Ronaldu crveni. Juventusovi igrači okružili su suca, smatrajući da je Ronaldo prestrogo kažnjen, a Portugalac se u tom trenutku slomio i gorko zaplakao.





Nakon utakmice, novinari su upitali trenera Juventusa, Allegrija, što misli o Ronaldovom isključenju.
“Reći ću samo da bi VAR pomogao sucu da donese ispravnu odluku. Veliko je razočaranje na ovakvoj utakmici u Ligi prvaka ostati s igračem manje zbog ovakvog incidenta. Zbog toga smo mogli izgubiti utakmicu, a Ronaldo će nam strašno nedostajati u idućim utakmicama.”

Podsjećamo, ovo bi značilo da Ronaldo može dobiti čak tri utakmice kazne, što znači da bi propustio okršaje s Young Boysima i Manchester Unitedom (na domaćem terenu i u gostima). Moguće je da se rasplakao upravo zato što mu je ovo bila prilika za povratak na Old Trafford, a sada će je vjerojatno propustiti.

Inače, ovo je Ronaldu bio prvi crveni karton u 154 utakmice Lige prvaka.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.