Izvor: Screenshot/YouTube

(VIDEO) POTEZ O KOJEM ‘KOMŠIJE’ RASPRAVLJAJU! Nogometaši Partizana se sklanjali kako bi protivnik postigao pogodak!

Autor: F.F

Neobičan prizor vidjeli su gledatelji utakmice Partizana i Kikera u sklopu šestog Kadetske lige Srbije. Partizan je uvjerljivo slavio 7:1, ali utakmica će se pamtiti po jedinom pogotku Kikera.

Osim jedinog pogotka gostiju, pamtit će se i jedan Partizana, koji je zapravo i doveo do gola Kikera.

Početkom drugog poluvremena napadač domaćeg Partizana Petrušić postigao je pogodak koji nije bio u skladu fair-playa. Naime, njegov suigrač htio je vratiti loptu gostima, a nakon što ju je ubacio u igru iz auta, Petrušić je došao do nje te zabio gol.

Morali su se iskupiti

Potez napadača Partizana nije se svidio ni njegovim suigračima, a kamoli gostima. Već u sljedećem napadu domaćini su svojim protivnicima dozvolili da se ‘ušeću’ u gol. Iskupili su se, pa su fair-play potezom pustili igrača Kikera da od centra dođe do njihova gola te neometano zabije pogodak.

Neobičan pogodak pogledajte OVDJE!

Bilo kako bilo, taj pogodak nije previše utjecao na utakmicu s obzirom na to da su igrači Partizana slavili uvjerljivo 7:1.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.