Guliver image

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO SU DOČEKALI TUDORA: Ništa se nije moglo čuti zbog Hrvata, onda se sve okrenulo

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Otkako je došao na klupu Olympiquea iz Marseillea, za Igora Tudora nema puno mira nakon što su se u fokusu našle njegove metode rada u kojima, kako se tvrdi, nema puno fleksibilnosti u odnosu s igračima.

Nekim profesionalcima u dresu momčadi s juga Francuske se takav pristup ne sviđa. Počelo se pričati i o pobuni kojom se Tudora tjera iz kluba, a cjelokupna situacija, uključujući slabe rezultate u pripremnim utakmicama, očito je utjecala i na navijače.

To je pokazala slika na početku nove ligaške sezone u Francuskoj, uoči utakmice prvog kola u kojoj je Olympique bio domaćin Reimsu.

Tribine nisu šutjele

Ispunjene tribine stadiona Velodrome imale su što za reći dok je trajalo predstavljanje momčadi prije početka susreta. Dok je na red došao dio predstavljanja u kojem je trebao biti pozdravljen hrvatski trener, čuli su se glasni zvižduci koji su u drugi plan gurnuli sve ostalo, uključujući glas službenog spikera na stadionu.

Kako je to izgledalo, pogledajte – ovdje. (TV prava: TV Arena Sport)

Na terenu se sve okrenulo

Navijači su Tudora dočekali ‘na nož’, no potom, nakon što je utakmica započela, hrvatski trener i njegova momčad pobrinuli su se da se sve okrene u njihovu korist. Gostujući Reims otišao je kući s porazom s 4:1, uz autogol Wouta Faesa te golove Nuna Tavaresa i dvaput Luisa Suareza za Olympique. Tudorova momčad je nakon prvog poluvremena vodila s 2:0, a potom je povisila na 3:0 prije nego je Folarin Balogun u završnoj fazi susreta zabio jedini gol za Reims, bez prave opasnosti za domaće da bi se nešto moglo zakomplicirati.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OM | Olympique de Marseille (@olympiquedemarseille)




Kraj večeri donio olakšanje

Tudor je, tako, sa svojom momčadi imao razloga za zadovoljstvo na završetku večeri, a slavili su i navijači koji su prije utakmice zvižducima ‘ošamarili’ hrvatskog trenera. Ipak, temperamentni kakvi jesu, ‘fanovi’ Olympiquea iz Marseillea neće dugo biti zadovoljni ako se ne nastavi kako se krenulo u novom prvenstvu.

Za početak, stigla je pobjeda nad protivnikom koji je prošle sezone u Francuskoj bio u sredini ligaške ljestvice, a nakon takvog starta, očekuju se puno veći izazovi u nastavku sezone. Tudor je ipak barem na nekoliko dana dobio mir, a toga nije bilo puno kako se bližila prva službena utakmica njegove nove momčadi.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.