Screenshot

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE BOGATI ŠEIK ‘KUPIO’ NOVINARKU: Pozvao ju je u luksuzni auto, a onda je bljesnuo i poklončić!

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Katar je sigurno prvenstvo koje je dosad najneobičnije po mnogo čemu.  Šeici su itekako darežljivi, a najbolje su to okusili žene, a među njima i jedna novinarka.

Poznata novinarka ESPN Sofia Martinez našla se u jednoj zanimljivoj situaciji tijekom javlja uživo iz Katra za američku javnost. Iz prve ruke je osjetila darežljivost domaćina.

Dok je bila u liveu, šeik ju je pozvao u svoj skupocjeni “Lamborghini”. Na sjedalu je bila crna kutija s mašnom i mala verzija trofeja Svjetskog kupa.

Poklon

Nakon što je ušla u auto primijetila je kutiju te je upitala šeika je li to za nju. On je odgovorio da je, a nakon toga je ona izašla iz auta te otvorila svoj poklon.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Urbana Play 104.3 FM (@urbanaplayfm)

U kutiji se nalazio najnoviji mobitel marke Samsung koji na tržištu vrijedi 1000 eura. Kolege su se našalili s njom te joj rekli da ju sada prati vlada Katra.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.