VIDEO: Pogledajte isječke iz Brazilska Serie A, 27. kolo

Autor: Totalsport

Mora se priznati kako je brazilski nogomet pun brzine, energije i atraktivnosti.

Sjajni brazilski nogometaš Juninho Pernambucano i sa 37 godina na leđima pokazuje da nije za ‘otpis’. U sklopu 27. kola brazilske Serie A Vasco da Gama je slavio kod kuće s 3-1 protiv Figueirensea ponajprije njegovim zaslugama.

Dugogodišnji igrač Lyona asistirao je za prva dva gola Vasca u 33. i 50. minuti, a onda u 78. minuti okrunio vlastitu dobru igru golom za konačnih 3-1.

Zabio je topovskim udarcem malo unutar kaznenog prostora u sebi svojstvenom stilu.

Vascu je ostvarena pobjeda bila 13. ovosezonska, a klub trenutno drži četvrto mjesto prvenstvene ljestvice sa 47 bodova.

Novi udarac u borbi za naslov doživio je Ronaldinhov Atletico Mineiro koji je odigrao tek 1-1 na gostovanju kod Portuguese i tako dodatno kompromitirao svoje ambicije u osvajanje naslova budući nije pobijedio u posljednja četiri prvenstvena susreta.




Brazilska Serie A, 27. kolo:

Cruzeiro – Internacional 0-0




Portuguesa – Atletico Mineiro 1-1

Vasco da Gama – Figueirense 3-1

Nautico – Atletico Goiainense 2-0

Palmeiras – Ponte Preta 3-0

Redoslijed: 1. Fluminense 56 (-1), 2. Atletico Mineiro 53, 3. Gremio 49 (-1), 4. Vasco da Gama 47, 5. Sao Paulo 42 (-1)…

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.