Foto: Marko Prpic/PIXSELL

(VIDEO) POGLEDAJTE GOL ‘ZABORAVLJENOG’ VATRENOG! Jedan zabio, još jedan se predstavio

Autor: I.K.

Marko Pjaca, igrač s hrvatskim reprezentativnim iskustvom koji traži povratak na nekadašnje pozicije, bio je čovjek odluke u pobjedi Torina u četvrtom kolu talijanskog prvenstva. Pjaca je uoči sezone stigao na posudbu iz Juventusa u redove gradskog rivala, a Torinu je donio pobjedu s 1:0 protiv Sassuola golom u 83. minuti.

Potez kojim je 26-godišnji hrvatski igrač razveselio Torino pogledajte – ovdje.

Pjaca je svoj gol zabio nedugo po ulasku u igru. U 76. minuti zamijenio je Josipa Brekala, koji se nada brzom povratku među Vatrene nakon što je propustio posljednju reprezentativnu akciju. Zlatko Dalić nije ga zvao za utakmice protiv Rusije, Slovačke i Slovenije ranije ovog mjeseca u nastavku kvalifikacija za SP 2022. kojem je domaćin Katar.

Brekalo prvi put u novom dresu

Nastupom od prve do 76. minute protiv Sassuola, Brekalo je prvi put zaigrao u svojoj momčadi. Prvi nastup bio je i pobjednički, a zbog toga se veselio još jedan Hrvat, Ivan Jurić, od ove sezone trener Torina.

Brekalo je, podsjetimo, u torinski klub stigao krajem kolovoza na posudbu iz Wolfsburga.

Torino se diže

Poslije gostujuće pobjede, Torino sada ima šest bodova nakon prva četiri ovosezonska kola. Druga ovosezonska ligaška pobjeda donijela je skok na osmo mjesto ljestvice, s podizanjem nakon što je početak prvenstva donio dva poraza.




Standings provided by SofaScore LiveScore

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.