Guliver Image

(VIDEO) POGLEDAJTE GDJE SU VATRENI SMJEŠTENI: Potrebno je bogatstvo za platiti ovdje sobu, a to nije sve…

Autor: Dnevno.hr/ I.L

U nedjelju kada je otvaranje Svjetskog prvenstva Vatreni će stići u Katar i tamo započeti pripreme za prvu utakmicu protiv Maroka. Bit će to ujedno i šesto Svjetsko prvenstvo od samostalnosti.

Hrvatska će biti smještena u Hotelu Hilton Doha.  HNS je prvo rezervirao hotel Dusit, ali nakon što je jedna reprezentacija, koja se nije plasirala na Svjetsko prvenstvo, otkazala hotel Hilton Doha, HNS ga je na kraju rezervirao.

“Superiorni uvjeti u trening-centru, u odnosu na centar Al Gharafa koji je bio vezan za hotel Dusit, jedan su od presudnih faktora za promjenu kampa. K tomu, Hilton Doha jedan je od samo pet hotela, među 40 ponuđenih u FIFA-inom katalogu, koji ima svoju plažu, odnosno ugodno vanjsko okruženje hotela” pohvalio se HNS.

Obrana srebra

Zatim su nastavili:

“Igračima će biti puno ugodnije kada mogu na svježem zraku popiti kavu i družiti se tijekom dana, što je u klasičnim gradskim hotelima poput Dusita puno teže. Kako je FIFA omogućila samo pet hotela tog profila, jako smo zadovoljni da smo sada rezervirali jedan upravo takav.”

 

HNS je čestitao i sam sebi:




“Ovo je velika pobjeda hrvatske delegacije te čestitam rukovodstvu i ekipi iz administracije HNS-a na obavljenom poslu.”

Cijene soba su i oko 10.000 kuna na više ovih dana, a ima i znatno skupljih. Hrvatska otvara u 11 sati protiv Maroka, a zatim u nedjelju ih u 16 sati čeka Kanada, a zadnji susret u skupini igrat će se u četvrtak ponovno u 11 sati protiv Belgije.

 




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.