Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

(VIDEO) PERIŠIĆ PONOVNO ZABIJA! Pogledajte kako je razveselio Inter

Autor: I.K.

Inter je u petom kolu Serie A u Firenci s 3:1 slavio protiv Fiorentine, a jedan od strijelaca u dresu milanske momčadi bio je i Ivan Perišić. Hrvatski reprezentativac je u 87. minuti ubilježio zadnji gol na utakmici, za potvrdu Interove pobjede.

Gol pogledajte – ovdje. (TV prava: TV Arena Sport)

Perišić je u dolasku do tri boda odigrao cijelu utakmicu za Inter. Punu minutažu imao je i Marcelo Brozović.

Inter izveo preokret

Prije gola hrvatskog reprezentativca, za Inter su strijelci bili Matteo Darmian (52′) i Edin Džeko (55′).

Fiorentina je nakon prvog poluvremena bila u vodstvu. Za 1:0 u njihovu korist zabio je Riccardo Sottil (23′). Domaći su završili utakmicu s igračem manje. Nicolas Gonzalez je u 78. minuti prvo dobio jedan, a poslije nastavka prosvjeda i drugi žuti karton, zbog čega je morao s terena.

Vrsaljko asistent u pobjedi

Šime Vrsaljko istaknuo se asistencijom za odlučujući gol Atletico Madrida u dolasku do gostujućih 2:1 protiv Getafea u šestom kolu španjolske Primere. Vrsaljko je u 90. minuti pronašao Luisa Suareza, koji je svojim drugim golom na utakmici razveselio goste.

Suarez je svoj prvi gol zabio u 78. minuti, a prije toga, za Getafe je u 45. strijelac bio Srbin Stefan Mitrović. Domaći su kod vodstva od 1:0 ostali s čovjekom manje. U 74. minuti isključen je Carles Alena.




Vrsaljko ušao u završnici

Vrsaljko je svoju priliku dobio tek u završnoj fazi susreta. Diego Simeone uveo ga je u igru u 84. minuti, a nedugo potom stigla je asistencija 29-godišnjeg hrvatskog beka za Suarezov odlučujući gol.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.