Facebook: AC MILAN (OFFICIAL)

(VIDEO) Pašalić zabio prvijenac za Milan, nakon njegova pogotka ‘rossoneri’ su preokrenuli utakmicu!

Autor: Bruno Herljević

Nije baš najbolje krenulo za Milan, primili su pogodak u 26. minuti kada je Falcinelli probušio Donnarummu. No, koncem prvog dijela, u 41. minuti, Pašalić je upisao svoj prvijenac za Milan.

U 15. kolu talijanske Serie A Milan je na svojem travnjaku svladao posljednju momčad lige, Crotone s 2:1. Ono što ovu utakmicu čini posebnom jest vodeći pogodak Milana koji je djelo mladog hrvatskog nogometaša, Marija Pašalića. Nakon dužeg izbivanja s travnjaka Pašalić se vratio momčadi i polako se nameće menadžeru Vincenzu Montelli.

Nije baš najbolje krenulo za Milan, primili su pogodak u 26. minuti kada je Falcinelli probušio Donnarummu. No, koncem prvog dijela, u 41. minuti, Pašalić je upisao svoj prvijenac za Milan. Paletta je ubacio s desne strane, a Mario se samo naklonio i pospremio loptu u mrežu Cordaza.

U nastavku je Milan u 53. minuti imao jedanaesterac, ali je Niang bio neprecizan. Dugo se još Milan mučio s Crotoneom, da bi u samom finišu drugog poluvremena Lapadula zabio za 2:1 i postavio konačan rezultat.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.