Screenshot

VIDEO: Papirnati navijači popunili praznine na tribinama

Autor: dnevno.hr

U recesiji je uprava kluba Triestina odlučila smanjiti troškove i zatvoriti dio stadiona Nereo Rocco, ali dosjetili su se kako popuniti tribine.

Koliko je teško igrati bez navijača u Hrvatskoj najbolje zna Dinamo, posebice od kad BBB-i bojkotiraju utakmice, pa ta praznina na tribinama nije disciplinska mjera neke krovne nogometne organizacije, već odraz (ne)raspoloženja ljubitelja nogometa. Upravo kako igrači ne bi osjetili tu prazninu, stadion u Trstu na utakmici Triestine i Pescare bio je prepun, ali samo papirnatih navijača.

U recesiji je uprava kluba Triestina odlučila smanjiti troškove i zatvoriti dio stadiona Nereo Rocco, a da zatvorene tribune ne bi bile prazne na su postavljene slike navijača u prirodnoj veličini, naravno., i u žaru navijanja.

Pravih, odnosno živih navijača, na utakmici je bilo 3.800, a 7.000 sjedala ‘zauzeli’ su oni umjetni.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.