Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

(VIDEO) OVO JE ZNAK DA SE VRAĆA! Neymar na Instagramu objavio ‘story’ u dresu Barcelone, u PSG-u će biti bijesni

Autor: Dnevno.hr

Društvene mreže moćno su oružje. Može se izraziti točno ono što se izraziti i želi. Baš je vođen tim razmišljanjem postupio i najskuplji nogometaš svih vremena. Brazilski napadač Neymar odlučio je objaviti “story” na Instagramu u kojem ga se može vidjeti odjevenog u dres Barcelone, njegova bivšeg ali i sasvim sigurno budućeg kluba.

Neymar je na kratkom ali slatkom video-zapisu u društvu svoga oca, čovjeka koji se brine i za njegovu nogometnu karijeru. Iako se prije tjedan dana trebao pojaviti na početku radnih obveza u Parizu, odnosno na prvom treningu PSG-a, on to nije učinio. Štoviše, izgleda da se u francusku prijestolnicu može vratiti samo kako bi riješio neke stvari prije povratka u Barcelonu.

Barcelona bi Neymarovim dolaskom kompletirala dovođenje trolista vrhunskih igrača. Stigli su De Jong i Griezmann, a povratak Brazilca dodatno bi “zagužvao” svlačionicu u kojoj su već Messi, Suarez, Coutinho, Dembele…




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.