Izvor: Screenshot/Twitter

(VIDEO) OVAKO NEŠTO NISTE VIDJELI NI U UFC-u! Golman žestoko oborio igrača, dobio je samo žuti!

Autor: F.F

Na utakmice američke MLS lige između Seattle Soundersa i Sporting Kanzasa vidjeli smo nevjerojatan start golmana. Tim Melia, golman Kanzasa, oborio je napadača Seattle Cristiana Roldana, a za to nije bio isključen.

Kanzas je na kraju slavio 2:1, ali će se utakmica pamtiti po potezu 35-godišnjeg Melija koji je više ličio na rušenje u UFC-u ili hrvanju nego na pokušaj intervencije u nogometu.

Sudac je ovu situaciju kaznio samo – žutim kartonom.

Bitna utakmica

Melia je u jednom trenutku s obje ruke držao Roldana, a potom ga je bacio na pod prilikom čega su obojica završili u golu. Napadač Seattlea se digao i požalio glavnom sucu koji je ovaj prekršaj okarakterizirao samo žutim kartonom.


Koliko je ova situacija bitna govori i značaj utakmice. Bio je to derbi MLS lige na zapadnoj konferenciji. Seattle je trenutno prva momčad, dok je Kanzas prvi pratilac. Razlika na tablici nakon pobjede Kanzasa sada je samo tri boda.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.