FOTO: FACEBOOK: NK OSIJEK

(VIDEO) OSIJEK PREDSTAVIO NOVI STADION! Pogledajte kako će izgledati velebno zdanje i kada će biti gotovo

Autor: Bruno Herljević

Osijek je konačno obznanio svijetu kako će izgledati novi stadion. Novo zdanje imat će kapacitet od oko 12 tisuća mjesta, a samo je dio projekta potpune obnove Osijekove infrastrukture. U kamp se planira uložiti oko 35 do 40 milijuna eura, a pripremi radovi počeli su u prosincu lani.

Bit će to prvi stadion u Hrvatskoj imati kompletno natkrivene tribine. Vjerovali ili ne, utakmice će se moći pratiti i iz kreveta, saune ili čak jacuzzija, koji će također biti u sklopu stadiona.

Kamp će sadržavati i klupski hotel, sedam grijanih terena, prostorije za igrače i još mnogo toga, a izgradnja se procjenjuje na osam milijuna eura. Sve bi trebalo biti gotovo 2020. godine.

“Ono što su generacije navijača i simpatizera NK Osijek dugo čekale konačno postaje stvarnost. Prestali smo sanjati, počinjemo živjeti”, izjavio je šef Osijeka Ivan Meštrović.

U Osijeku planiraju obnovu i postojećeg doma Gradski vrt, koji bi trebao dobiti novi travnjak i u budućnosti biti dom druge momčadi, koja bi pak iduće sezone mogla igrati Drugu HNL.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.