(VIDEO) OBJAVLJENA NOVA SNIMKA BRUTALNE TUČNJAVE: Podivljali ruski nogometaši mlatili čovjeka na parkingu

Autor: HINA/B.H.

Ruski nogometaši Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev pretukli su u jednom kafiću u Moskvi ruskog političara Denisa Paka i njegovog kolegu Sergeja Gaisina zbog čega im prijeti do pet godina zatvora.

Pak, koji je dužnosnik u ruskom ministarstvu industrije i trgovine, zamolio je nogometaše da se malo stišaju, na što su oni poludili i fizički ga napali. Kokorin ga je čak udario stolicom u glavu zbog čega je Pak dobio potres mozga.

Ruska policija je započela kriminalističku obradu nad Kokorinom, 27-godišnjem napadačem Zenita, te 30-godišnjem veznjakom Krasnodara. Obojica će biti optužena za napad, ali i rasizam jer je čovjek kojeg su napali azijskog porijekla.

Kokorinova supruga se ispričala Paku i njegovom prijatelju, kazavši kako su obojica bila u alkoholiziranom stanju.

Dio ruskih medija je objavio kako su Kokorin i Mamajev nakon incidenta pokušali kupiti video snimku cijelog incidenta kako se ne bi pojavila u javnosti, ali nisu uspjeli.

Ruski ministar sporta Pavel Kolobkov poručio je kako Kokorin i Mamajev više nikada neće igrati za reprezentaciju posebice što im ovo nije prvi takav incident. Nakon ispadanja ruske reprezentacije s Europskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine izazvali su incident u jednom noćnom klubu u Monte Carlu zbog čega su izbačeni iz nacionalne vrste. Kokorin se kasnije ispričao i vraćen je u nacionalnu vrstu.




Kokorin je u dresu ‘zbornaje’ sakupio 48 nastupa postigavši 12 golova, dok je Mamajev upisao 15 nastupa.

Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.