Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

(VIDEO) NOVO ČUDO VATRENOG ASA: Pogledajte kako je Hrvat odlučio bitku za Ligu prvaka! Uvijek je bio za velike stvari

Autor: Dnevno.hr

Iako je glavnu riječ nakon 33. kola talijanske nogometne lige imao Juventus koji je slavljem protiv Fiorentine (2:1) osigurao još jedan naslov prvaka u nizu, u derbiju između Intera i Rome na San Siru bilo je mnogo toga na stolu.

Da je momčad u kojoj je od prve do posljednje minute igrao hrvatski reprezentativac Ivan Perišić uspjela pobijediti, plavo-crna strana Milana već bi vjerojatno slavila ulazak u Ligu prvaka i sljedeće sezone.

Ipak, Perišić je nakon sat vremena igre svojim pogotkom tek uspio poravnati rezultat na 1:1. Prethodno je za Romu, još u 14. minuti pogodio Stephan El Shaarawy. Pet kola prije kraja Inter je na trećem mjestu ljestvice, sa šest bodova prednosti pred petoplasiranom Romom od koje četvrti Milan ima samo bod više.

Može se reći da je Perišić svojim golom za izjednačenje usmjerio europsku bitku na Interovu stranu. Evo kako je to izgledalo.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.