screenshot/ YouTube

(VIDEO) NOGOMETAŠ PROSJAKINJI DAO NOVAC, A ONA GA IZVRIJEĐALA! Pale su teške riječi jer nije bila zadovoljna iznosom

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Nogometaš engleskog niželigaša Lewesa, Ryan Gondoh, prosjakinji je dao novac, ali umjesto hvala dobio je rasističku uvredu jer ona nije bila zadovoljna iznosom.

Poludio je na njenu reakciju te je zatim joj se osvetio. Izbio joj je posudu s novcem i zalio je vodom ispred stanice podzemne željeznice u Londonu.

“Kako ste me nazvali“, upitao ju je. “Nazvala sam vas pohlepnim, dragi”, odgovorila je. “Ne, kako si me još nazvala? “Na to ona nije reagirala, ali on jest:” Ne, nazvala si me crncem, klošarko mala. Zar ne?”

Sažalio se

Ni tu nije dobio odgovor, no nije odustao, ali zatim se slomila priznavši kako ga je nazvala crncem i poručila mu da je pusti na miru. On joj je ipak dao novac, stavio joj je pet funti u posudicu pa je šutnu i prosuo joj sve što je dotad skupila.

Gondoh trenutačno igra za engleskog niželigaša Lewes, ali ranije je bio član Colchestera i Barneta, između ostalih.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.