(VIDEO) NEVJEROJATNI DETALJI NAPADA NA OZILA I KOLAŠINCA: Meta je zapravio bio BiH nogometaš!

Autor: Bruno Herljević

Igrači engleskog nogometnog prvoligaša Arsenala Mesut Ozil i Sead Kolašinac doživjeli su oružani napad u četvrtak navečer u sjevernom Londonu iz kojega su se srećom izvukli neozlijeđeni, objavili su britanski mediji.

Ozil i Kolašinac su se vozili i Ozilovu automobilu kada su ih blokirali motociklisti i napali ih noževima pokušavajući ih opljačkati. Kolašinac se suprotstavio napadačima dok je Ozil spas potražio u obližnjem turskom restoranu iz kojega su istrčali djelatnici koji su pomogli Kolašincu u odbijanju napada.

“Ozil je izgledao prestravljeno kao što bi izgledao bilo tko kada ga se napadne nožem. Činilo se kako je spašavao goli život, a to je vjerojatno i istina”, izjava je jednog od svjedoka napada.

“Dobili smo dojavu kako su osumnjičenici na motociklima pokušali opljačkati vozača automobila. Vozač i suputnik su uspjeli pobjeći neozlijeđeni do restorana Golden Green gdje su dali izjave službenim osobama. Nije bilo uhićenih, a istraga se nastavlja”, izjavio je glasnogovornik policije.

Ipak, priča bi mogla biti nešto drugačija. Iako se mislilo kako je meta bio Ozil i njegov auto, Sky Sports sada donosi nove detalje prema kojima se čini kako je glavna meta kriminalaca zapravo bio Sead Kolašinac.

Sky donosi svjedočenje Yasmine Tahsiner, suvlasnice restorana u kojem je Ozil zatražio sklonište. Ozil i Kolašinac često posjećuju taj restoran, a Yasmine je otkrila kako su pljačkaši na motociklu prvo presreli Seada Kolašinca ispred njegove kuće kada se trebao naći s Ozilom i njegovom suprugom koji su ga čekali u automobilu.

“Odmah su rekli Kolašincu da im da svoj sat. Kada su ga pokušali napasti, on je pokušao ući u automobil. Jedan napadač je također pokušao ući u automobil na druga vrata. Kada je Özil krenuo automobilom, oni su ga počeli loviti i to je trajalo 15 minuta”, rekla je svjedokinja.




Pljačkaši su slijedili Ozila i njegovu ženu do restorana i tu je nastao incident u kojem je Kolašinac ispao heroj.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.