Foto: Unsplash/ Ilustracija

(VIDEO) NEREDI U HERCEGOVINI: Navijači divljali, čula se i pucnjava

Autor: I.K.

Ljubuški i Sarajevo danas su se susreli u prijateljskoj utakmici na stadionu Babovac u Ljubuškom, ali navijačka atmosfera u Hercegovini nije bila prijateljska.

Kako je objavio Sportsport.ba, u središtu zbivanja bili su navijači Sarajeva, Horde zla, koji su reagirali nakon što su vidjeli da netko napada vozila s kojima su stigli u Ljubuški. Nakon toga, u incidentu koji je trajao nekoliko minuta čula se i pucnjava, bilo je i bakljade s bačenom barem jednom bakljom, a gostujući navijači otkinuli su nekoliko sjedalica s tribina stadiona Babovac.

Sve se zbivalo u ranoj fazi drugog poluvremena, a po informaciji koju je donio Sportsport.ba, pucao je jedan od mještana Ljubuškog, s hicem upozorenja u zrak kako bi se situacija primirila. Utakmica je odigrana do kraja, a okončana je s 4:0 za Sarajevo.

Nemirno i u Mostaru

Nakon zbivanja tijekom prijateljskog ogleda u Ljubuškom, stigla je vijest o neredima i u Mostaru. Ondje je bilo nemirno na ulicama, a dogodila se i reakcija policije.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.