(VIDEO) NEOBIČNA SCENA NA UTAKMICI BARCELONE! Evo što je Rakitić napravio kada je vidio hrvatsku zastavu na tribini

Autor: Bruno Herljević

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić bio je strijelac jedinog pogotka za Barcelonu u 1-2 0-1) porazu od Chelseaja u susretu International Champions Cupa igranom u japanskoj Saitami.

Rakitić je ublažio poraz Barcelone u 91. minuti odapevši udarac s udaljenosti od oko dvadeset metara i poslavši loptu u suprotni desni kut vratara Chelsea. Rakitić je atraktivni gol zabio dan nakon što je s novinske konferencije poručio kako namjerava ostati u Barceloni s kojom ima ugovor do ljeta 2021. godine unatoč nagađanjima da bi mogao otići.

Ovo je bila prva utakmica Barcelone ove sezone u kojoj su debitirali napadač Antoine Griezmann, doveden iz Atletico Madrida za 120 milijuna eura, te 22-godišnji vezni Frenkie de Jong kupljen iz Ajaxa za 75 milijuna eura. Mediji su prethodnih mjeseci nagađali da bi De Jong mogao zauzeti Rakitićevo mjesto na sredini terena. No trener Ernesto Valverde obojicu je ostavio na klupi protiv Chelsea te počeo s izmiješanim sastavom. Uveo ih je u 50. minuti kada je Rakitić preuzeo kapetansku vrpcu od Sergija Busquetsa, koji je skrivio prvi gol.

Za Chelsea, za koji je Mateo Kovačić igrao do 70. minute, golove su zabili Tammy Abraham u 34. i Ross Barkley u 81. minuti.

Nakon utakmice dogodio se zanimljiv trenutak između Rakitića i japanskih navijača. Naime, nekolicina njih došla je bodriti Barcelonu noseći hrvatsku zastavu. Rakitić je potom otišao k njima te ih je malo usrećio.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.