Foto: GuliverImage/Imago Sports/Andrew Yates Sportimage

(VIDEO) ‘NEMOGUĆE JE OVAKO ZABRLJATI I DA PROBATE’ Legenda pobjesnila, ‘ovo je kaotično i opasno!’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Nevjerojatne, ali baš teško objašnjive scene dogodile su se baš prije nego je trebao početi veliki dvoboj Liverpoola i Real Madrida u finalu Lige prvaka. Utakmica je kasnila pola sata jer je došlo do zastoja u ulasku Liverpoolovih navijača na tribine Stade de Francea u Saint-Denisu, u predgrađu Pariza, a po informacijama koje su dolazile, bilo je tu puno kaosa, a stigle su i vijesti o korištenju suzavca u policijskoj reakciji.

Nakon kaosa koji je bio ružan uvod u veliku utakmicu, stigle su i brojne reakcije koje su osudile ovaj veliki nered. Među njima, bez ikakvog ustezanja reagirao je Gary Lineker, slavni nekadašnji engleski reprezentativni napadač, a poslije karijere, vrlo uspješni komentator nogometnih zbivanja. ‘Ne znam je li moguće imati lošije organizirani događaj sve i da probate. Apsolutno kaotično i opasno’, napisao je Lineker na Twitteru.

Bijesni i zabrinuti navijači

Mark Ogden, novinar ESPN-a, na Twitteru je objavio snimku koja pokazuje navijače kako reagiraju bijesno i zabrinuto, a neki od njih pokrivali su nos dok je policija na drugoj strani ograde reagirala sprejem.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.