Screenshot/Telegraf

(VIDEO) NAVIJAČ MOSTARSKOG VELEŽA MOTKOM KRENUO NA SRPSKOG TRENERA! Nevjerojatna snimka totalnog kaosa, a to nije sve

Autor: P.V.

Kao što smo već pisali, sinoć je brutalno prekinuta utakmica između Veleža i Borca iz Banja Luke, a sad nam dolaze detalji totalnog kaosa.

Rezultat je bio 0:2 u trenutku kad su, u 82. minuti, upali domaći navijači na travnjak. U tom je trenutku sudac Sabrija Topalović odmah prekinuo susret. Nedugo potom, nakon konzultacija, označio je kraj utakmice, ali to nije bio kraj divljanju navijača.

Kako piše Telegraf, jedan udarac u predjelo glave dobio je Jovo Lukić, napadač Borca, a pojavila se snimka u kojoj se vidi da nije bio jedina meta.

Motkom na trenera, ali još jedan je prijetio

Na jednoj od nestvarnih scena vidi se i navijač kako je s motkom krenuo i prema treneru Borca, Nemanji Miljanoviću, ali je srećom zahvaljujući reakciji domaće momčadi – spriječen fizički sukob.

Screenshot/Twitter

Na snimci se vidi još jedan napadač koji je pokušao do srpskog trenera, ali niti on nije uspio.

Borac je aktualni prvak Bosne i Hercegovine, a u vodstvo je došao golom Stojana Vranješa u 37. minuti. Isti igrač zabio je u 81. minuti za 0:2, a onda je nastao kaos.

KAKO JE IZGLEDAO NAPAD MOTKOM NA TRENERA MOŽETE POGLEDATI – OVDJE.




 

 




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.