Foto: Tom Dubravec / CROPIX

(VIDEO) NAJDUHOVITIJA NAJAVA SVJETSKOG PRVENSTVA: Pogledajte kako su prikazali Vatrene

Autor: Dnevno GIŠ

Razni sportski portali pokušavaju na najbolji i najoriginalniji način uvesti čitatelje u nadolazeće Svjetsko prvenstvo, koje počinje 20. studenog u Katru.

Tako je poznati sportski portal Bleacher Report objavio animiranu najavu Svjetskog prvenstva u Katru, a video je do sad već skupio preko pet milijuna pogleda.

Kratki animiran film prikazuje igrače raznih reprezentacija, bolje rečeno zvijezde istih, kako dolaze u Katar, a svatko od njih je opisan na duhovit način.

Luka u kolicima

Primjerice tako Ronaldo izlazi iz autobusa uz svoj poznati stav kada zabije gol, dok iza njega izlaze ostali igrači i vuku prtljagu. Gareth Bale je u vozilu za golf, a dok se Messi u zračnoj luci sretno smije,  Haaland, Donnarumma i Salah, tužno uzdišu jer se nisu kvalificirali na SP.

U jednom trenutku Španjolci počinju tehnicirati s loptom u zračnoj luci, a ona se odbija do Luke Modrića, kojeg u invalidskim kolicima gura Perišić, a Luka nastavlja tehnicirati s loptom na glavi.

 




 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.