(VIDEO) MORA DA JE PROPAO U ZEMLJU OD SRAMA! Klasnić prodao foru Lovrenu i sve objavio na Instagramu!

Autor: Bruno Herljević

Pobjednici prvog izdanja humanitarnog turnira teniskih parova “Gem Set Hrvatska” koji je organizirao jedan od najboljih hrvatskih sportaša Marin Čilić u sklopu svoje Zaklade, bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić i mladi talentirani hrvatski tenisač Patrik Jurina.

Na tom je turniru sudjelovao i Dejan Lovren, koji je ispao u polufinalu, zajedno s Frankom Škugorom od aktualnih prvaka Mandžukića i Jurine.

“Tenis je moj drugi hobi, ali nažalost nemam previše vremena, a idol mi je Roger Federer,” rekao je Dejan Lovren.

Kada se igra tenis, kaže, nema popuštanja ni prema kome. “Nema tu zezancije, nema popuštanja. Mandžukić je bio u prednosti jer se prošle godine oprostio od reprezentacije i imao je dosta vremana za teniske treninge. Čuo sam da je dva puta dnevno trenirao”, kaže stoper hrvatske vrste i Liverpoola.

Lovren je prokomentirao i odluku vodstva HNS-a da se utakmica protiv Mađarske igra u Splitu.

“Super, lijepo. Drago mi je. Kao što je i izbornik rekao, Hrvatska nije samo Slavonija ili Zagreb. Split je dio našeg srca. Nadam se da ćemo imati pun stadiona i super atmosferu”, poručio je Lovren.

Nakon svega Lovren se fotografirao s obožavateljima, a tu mu je sjajnu foru “prodao” legendarni vatreni golgeter Ivan Klasnić. Naime, Klasnić je u jednom trenutku, s kapom na glavi, prišao Lovrenu sleđa i nabrzinu ga netjerao na “selfie”, a da Lovren uopće nije shvatio da je to on.




“Označi prijatelja koji te više ne prepoznaje”, napisao je Klasnić, a uskoro mu je Dejan odgovorio.

“Dragi, oprosti, stvarno ne znam gdje mi je bila glava”, rekao mu je Lovren.

 




View this post on Instagram

 

Tag a friend who doesn’t recognize You anymore!@dejanlovren06 ??? #Croatia #Zagreb #ik17 #dejanlovren #viral #prank #fun @hashtagsiebzehn

A post shared by Ivan Klasnic (@ivanklasnic17) on

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.