Guliver image

(VIDEO) MESSI OPET IZVODI NEMOGUĆE: Zapalio je svoje čudesnim golovima, sanjaju o konačnom tronu

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Argentina nastavlja svoj čudesni niz. Messi i društvu nisu izgubili utakmicu još od 2019., a nova žrtva bila je ekipa Jamajke i još jednom glavna zvijezda bio je Lionel Messi.

Na Red Bull Areni u američkom Harrisonu prvi je zabio mladi napadač Citya Julian Alvarez. Čekala se 86., a onda je čarobnjak uključio svoje moći.

Za 2:0 zabio je s 20 metara, a onda je 3 minute kasnio pogodio iz slobodnog udarca za konačnih 3:0. Gol s 20 metara pogledajte OVDJE.

Sjajan gol iz slobodnog udaraca pogledajte OVDJE.

Euforija u Argentini

Zbog niza od 3 godine bez poraza Argentince trese euforija te se nadaju da je ovo konačno godina kada će uzeti trofej. Prošle godine su osvojili Copa Americu, a sada je po njima vrijeme i za SP. Zadnji naslov osvojili su 1986. u Meksiku predvođeni Maradonom. Od tada su gubili dva finala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Leo Messi (@leomessi)

Koliko je Messi obožavan često možemo vidjeti, a sinoć smo se mogli uvjeriti. Jedan gledatelj prevario je zaštitare i uletio na teren tražeći autogram od Messia. Krenuo mu je potpisati leđa, ali onda su ga zaštitari uhvatili. Video pogledajte OVDJE.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.