VIDEO: Mamić: Mediji su uništili hrvatsko društvo i sport

Autor: dnevno.hr

Vi stalno kritizirate, pozivate na sukob i zlu krv, zaključio je Zdravko Mamić i s tjelohraniteljima napustio Maksimir.

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić nakon jučerašnje utakmice u kojoj je Dinamo, unatoč remiju s Hajdukom, osigurao peti uzastopni naslov prvaka Hrvatske žestoko je kritizirao medije izjavivši da su odgovorni za nerede koji su ostavili trgove krvi na tribinama, a kasnije i na zagrebačkim ulicama.

– Treba emigrirati iz Hrvatske. Vi mediji ste uništili i hrvatsko društvo i hrvatski sport. Za sve ste vi krivi. Jer ne može mi nitko objasniti da je normalno da Dinamo osvoji petu titulu zaredom i da tom istom klubu zvižde s tribina. Nitko mi ne može objasniti da se trga klupska i gradska imovina. Sve ste krivi vi mediji- žestoko se na sedmu silu obrušio Mamić, dodavši kako nitko nije zadovoljan s prezentacijom Dinamove igre, ali da to nema nikakve veze.

– Dinamo je peti put zaredom prvi i svake godine igra Europsku ligu. Zamislite da mi nismo prvi svih ovih godina, što bi onda tek bilo? Vi stalno kritizirate, pozivate na sukob i zlu krv- zaključio je Mamić te u pratnji tjelohranitelja napustio Maksimir. Je li emigrirao iz Hrvatske, zasad još nije poznato.

Pogledajte izjavu Zdravka Mamića:

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.