VIDEO: Mamić doveo još jednog Brazilca: Pred potpisom iskusni 30-ogodišnjak

Autor: I.K.

Za ovakav Dinamo i našu ligu Cleyton će svakako biti pojačanje, ali za neke ozbiljnije europske utakmice teško je reći...

30-ogodišnji brazilski ofenzivni vezni igrač Alexandre Silva Cleyton novi je igrač Dinama. Nakon što danas odradi formalnost liječničkog pregleda Cleyton će potpisati ugovor s Modrima na dvije godine, uz mogućnost još jedne godine produženja.

– Cleyton je igrač kakvog smo tražili, iskusni igrač poteza koji svojim proigravanjima gura suigrače u prilike i razigrava momčad. Sretni smo što je s nama, sigurno smo da neće biti problema na liječničkom pregledu i da će se brzo uključiti u rad s momčadi – kazao je trener i sportski direktor Modrih Zoran Mamić.

Cleyton dolazi kao slobodan igrač, a posljednji klub u kojem je igrao bio je turski Kayserispor gdje je u dvije godine odigrao 30 utakmica i zabio 5 pogodaka. Brazilac je dugo igrao u Grčkoj pa je čak dobio i njihovo državljanstvo. Grčku epizodu počeo je u Messiniakosu, potom je igrao za Apollon i Larissu prije nego je 2008. godine potpisao za Panathinaikos gdje je u četiri godine odigrao 54 utakmice i dao 12 golova. Za ovakav Dinamo i našu ligu Cleyton će svakako biti pojačanje, ali za neke ozbiljnije europske utakmice teško je reći…

 

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.