(VIDEO) LUĐAK, TEŠKI HIGIJENIČAR ILI NEŠTO TREĆE? Pogledajte što je Conte napravio nakon rukovanja s Hrvatima iz West Hama

Autor: Bruno Herljević

Talijan je nakon utakmice otišao do klupe West Hama kako bi pozdravio stručni stožer Slavena Bilića na čelu s Nikolom Jurčevićem. Rukovao se sa svima osobno i onda brže bolje odjurio do svoje klupe...

Talijanski strateg na klupi Chelseaja, Antonio Conte, svijetu je poznat kao pedantan trener koji pazi na svaku sitnicu, a očito da nije takav samo u poslu već i u osobnoj higijeni. Njegova momčad svladala je u ponedjeljak na Olimpijskom stadionu West Ham, hrvatskog trenera, Slavena Bilića s 2:1 i polako postaje jasno kako će Chelsea ove sezone osvojiti prvenstvo. Bila je to napeta utakmica, padali su lijepi golovi, navijači su upadali na teren, ma ogled dostojan vrhunske lige kakva je Premier liga.

Ipak, jedan je detalj nakon utakmice zapalio društvene mreže, a baš se tiče osobne higijene Contea koju smo ranije spomenuli. Talijan je nakon utakmice otišao do klupe West Hama kako bi pozdravio stručni stožer Slavena Bilića na čelu s Nikolom Jurčevićem. Rukovao se sa svima osobno i onda brže bolje odjurio do svoje klupe, potražio bočicu s vodom i odmah oprao ruke.

Na Twitteru se stvorila prava rasprava, neki pričaju kako je Talijan opsjednut higijenom, neki tvrde kako se boji zaraze, neki tvrde kako Conte nema povjerenja u higijenu West Hamove klupe, pa da mrzi rukovanja, ali pogledate li snimku nekoliko puta bit će vam jasno zašto je to napravio.

Dobro, Conte možda je lud na neki svoj način, ali nije baš toliko lud. Naime, posljednja osoba s kojom se Conte rukovao bio je klupski liječnik, a on je pak nosio gumene rukavice i tko zna što je sve bilo na tim rukavicama.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.