Photo by Catherine Ivill/Getty Images

(VIDEO) KRVNIK VATRENIH NA ŽESTOKOM UDARU! Zloglasni huligani napali ga zbog kontroverzne snimke

Autor: Bruno Herljević

U utorak navečer nogometni svijet zatresla je informacija da je ikona Atletico Madrida, Antoine Griezmann, odlučio napustiti klub nakon pet godina vjernosti. Francuski će napadač ove subote odigrati posljednji meč za madridske “rojo-blancose”, a sva nagađanja o ostanku otklonio je on sam u videu u kojem se oprašta od kluba i navijača.

Zasad, najugledniji španjolski mediji tvrde da Griezmann definitivno prelazi u Barcelonu za 120 milijuna eura, a taj je transfer podigao podosta prašine, jer ipak je riječ o mrskom rivalu.

Francuza, inače krvnika Vatrenih iz finala Svjetskog prvenstva 2018. godine,  zbog toga su “na zub” uzeli navijači, pa čak i neki nogometaši, poput bivšeg veznjaka Chelseaja, Craigra Burleya, kojemu je zasmetalo to što je Girezmann preko videa objavio da odlazi.

“Činjenica da je prošle godine snimio sličan vidio nakon što je dulje vrijeme sve držao u neizvjesnosti, i onda objavio da ostaje, pokazuje koliko je umišljen. Ne mogu osporiti činjenicu da je fantastičan igrač. Ali video koji je objavio sada, nakon Atleticove posljednje domaće utakmice u sezoni, jer se nije mogao nositi s kritikama koje bi dobio od navijača… Srećom, jedna će momčad dobiti čovjeka čiji talent odgovara njegovoj aroganciji. Slažem se da je trebao otići, ali mislim da je to trebao učiniti još prošle godine. Ali čovječe… nemoj objavljivati tamo neki video da ostaješ, a onda drugi kako odlaziš. To što on poručuje svima jednostavno je glupost”, izjavio je Burley za ESPN, referirajući se na video koji je Francuz lani snimio uz obećanje da neće napustiti Atletico.

“Hvala svima na pet predivnih godina koje sam proveo ovdje. Zauvijek ćete biti u mome srcu”, poručio je, među ostalim, Griezmann u posljednjoj objavi, ali ona nije baš najbolje “sjela” navijačima, i to onim zloglasnima, Frente Atletico.

Francuskom napadaču poručili su da više nije dobrodošao, a preko Twittera se na njegovu poruku uzvratili s: “Nadamo se da više neće odigrati ni minute u dresu Atletica”, a uz poruku su označili trenera Diega Simeonea i stavili simbol štakora.

 







Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.