Slavko Midzor/PIXSELL

(VIDEO) KRAMARIĆ SJAJAN, SPASIO MOMČAD: Pogledajte kako hrvatski majstor zabija za pobjedu

Autor: I.K.

Hoffenheim se jako namučio u prolasku svoje prve ovosezonske prepreke u Kupu Njemačke. Susret s trećeligašem Viktorijom iz Kölna riješen je tek u produžetku, s 3:2 u korist člana najjačeg ranga Bundeslige, a glavni Hoffenheimov junak bio je Andrej Kramarić.

Hrvatski reprezentativni napadač zabio je dva gola, iz penala u 27. minuti i za prolazak dalje s 3:2 u produžecima, u 107. minuti. Kramarić je time najavio da bi ponovno mogao biti na razini iz prošle sezone, kada je bio efikasan u Hoffenheimovom dresu i privlačio je zanimanje drugih klubova.

Jaki adut Vatrenih je ipak ostao u svojoj staroj sredini, barem za sada, a forma je već jako dobra. Kako je izgledao njegov odlučujući gol, pogledajte – ovdje.

Prošle sezone ‘pljuštali’ golovi

Kramarić je prošle sezone u klupskom dresu zabio 20 golova u prvenstvu, dva u Europskoj ligi i još tri u Kupu Njemačke, a nakon Eura u dresu Hrvatske, krenuo je moćno i u novim izazovima u momčadi Hoffenheima.

Napadački adut Vatrenih će svoju formu ponovno testirati na početku nove sezone 1. Bundeslige, u subotu u prvom kolu u gostujućoj utakmici protiv Augsburga.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.