Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

(VIDEO) KRAMARIĆ BRILJIRA: Pogledajte kakvu poruku ‘pokajnik’ Sosa šalje Daliću

Autor: I.K.

Andrej Kramarić bio je glavni oslonac momčadi Hoffenheima na početku nove sezone u njemačkoj 1. Bundesligi. Hrvatski reprezentativac je u Hoffenheimovoj pobjedi s 4:0 u Augsburgu triput asistirao za golove, a strijelci su bili Jacob Bruun Larsen (37′), Sargis Adamjan (79′) i Georginio Rutter (88′). Završnih 4:0 postavio je Sebastian Rudy u petoj minuti sudačke nadoknade na kraju susreta.

Kramarić je svojim asistencijama potvrdio da je već na početku sezone u odličnoj formi. Bio je raspoložen i u Hoffenheimovom prolasku protiv trećeligaša Viktorije iz Kölna na ovosezonskom startu u Kupu Njemačke, kada je zabio dva puta, uključujući odlučujući gol za slavlje svoje momčadi s 3:2 nakon produžetaka.

Sjajni asistentski učinak hrvatskog reprezentativca u pobjedi nad Augsburgom u prvenstvu pogledajte – ovdje.

Imao punu minutažu

Kramarić je u dolasku do gostujućih 4:0 odigrao svih 90 minuta za Hoffenheim, a uvjerljiva pobjeda njegove momčadi nije bila jedina jako moćna u poslijepodnevnom subotnjem terminu u Njemačkoj.

Stuttgart je također bio vrlo uvjerljiv, s 5:1 kod kuće protiv Greuther Fuertha. Sjajan učinak imao je Borna Sosa, koji je ubilježio tri asistencije na početku nove njemačke ligaške sezone.

Proradio u drugom poluvremenu

Sosa je tri puta asistirao u drugom dijelu utakmice, za golove Marca Olivera Kempfa (55′, 76′) i Hamadija Al Ghaddiouija (61′) kojima je Stuttgart došao do 5:0 uoči posljednjih 15 minuta utakmice.

Nakon što je kanio zaigrati za Njemačku, ali ta mogućnost mu je propala zbog administrativnog previda Nijemaca, Sosa se ranije ovog ljeta javno pokajao, zamolivši izbornika Zlatka Dalića i ostatak hrvatske reprezentacije za oprost s nadom da će zaigrati za Hrvatsku. Na Euro nije bio pozvan, ali predstava na početku sezone šalje jaku poruku Daliću prije nastavka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.




Sosa je odigrao cijelu utakmicu na Stuttgartovom lijevom boku, a njegove asistencije u odličnom učinku protiv Greuther Fuertha pogledajte – ovdje.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.