Photo by Octavio Passos/Getty Images

(VIDEO) KOVAČEVI JURIŠNICI STIGLI PČELE: Bayern se makar na jedan dan izjednačio s Borussijom, Brekalo im svladao imenjake!

Autor: Dnevno.hr

U nogometnoj Njemačkoj ovoga vikenda igra se 23. kolo Bundeslige. Najvažnija je vijest ta da je minhenski Bayern, momčad koju vodi nekadašnji hrvatski izbornik Niko Kovač stigla do nove pobjede. Sada su na svojoj Allianz Areni aktualni prvaci pobijedili berlinsku Herthu s minimalnih 1:0.

Jedini pogodak na dvoboju postignut je u 62. minuti a zabio ga je Javi Martinez. Bila je to 16. pobjeda Kovačeve momčadi i 51. osvojen bod, čime su se izjednačili na diobi vodeće pozicije s dortmundskom Borussijom. BVB će pak u nedjeljnom derbiju dočekati Bayer iz Leverkusena. Treba napomenuti da je Bayern u današnjoj utakmici zadnjih šest minuta igrao s igračem više, budući da je nizozemski stoper Rekik bio isključen u 84. minuti.

Vrlo je uvjerljiv, i to na gostovanju kod one druge Borussije, u Monchengladbachu bio Wolfsburg. Vukovi su slavili s 3:0, a do 64. minuti u utakmici je bio i Josip Brekalo, koji je tada zamijenjen. Baš je igrač koji je umjesto njega ušao u igru, švicarski reprezentativac Mehmedi zabio dva pogotka, a prvi je djelo Gerhardta.

U ostalim utakmicama Freiburg je s visokih 5:1 nadigrao Augsburg, dok je Mainz nanio težak poraz Schalkeu (3:0) i na taj način iskoristio to što su “Rudari” kroz tjedan imali tešku obvezu u Ligi prvaka protiv Manchester Cityja.







Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.