(VIDEO) KOVAČ ZAMALO DOBIO SRČANI UDAR! Pogledajte suludi potez kojim je bezobrazni Robben šokirao trenera

Autor: Bruno Herljević

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač nije skrivao osmijeh s lica nakon što je Bayern u posljednjem kolu sjajnim nastupom pobijedio Eintracht sa 5-1 i osvojio naslov prvaka. Uoči zadnjeg kola Bayern je imao dva boda više od Borussije Dortmund i trebao mu je bod protiv Eintrachta za sedmi uzastopni naslov. Borussija je pak u zadnjem kolu gostovala kod imenjaka iz Moenchengladbacha i igrala joj je samo pobjeda i poraz Bayerna.

Bayern je na koncu slavio sa 5-1, dok je Borussija pobijedila sa 2-0 pa je ostalo dva boda ‘fore’ za bavarski sastav. Iza Kovača je teška sezona tijekom koje su ga mediji više puta otpisivali. Svađao se s igračima, a posebice s Robbenom i Lewandowskim, dvojicom senatora u momčadi, a kritizirali su ga i čelnici kluba. U jednom trenutku Bayern je imao čak devet bodova manje od Borussije Dortmund, no Kovač je sve uspio prebroditi i na koncu osvojiti naslov prvaka uz ovacije prepune Allianz Arene.

“Vjerujem kako ću i iduće sezone voditi Bayern. Uvjeren sam da ću nastaviti, imam informacije iz prve ruke, ne iz druge ruke,” kazao je Kovač nakon pobjedničkog slavlja. Prilikom slavlja doživio je Kovač i mali šok. Naime, Nizozemac koji se oprostio od Bayerna baš na toj utakmici, Arjen Robben, odlučio je izliti pintu Paulanera Kovaču na glavu. Igrač s kojim se Kovač dosta prepirao ove sezone polio je trenera, a Kovač se podosta šokirao, ali je sve, dakako, prošlo u vedrom i veselom tonu.

“Skoro sam imao srčani, pivo je jako hladno”, komentirao je Kovač polijevanje pivom.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.