Foto: Bane T. Stojanovic/PIXSELL

(VIDEO) KAOS U BEOGRADU! Navijači se mlate, pogledajte reakciju policije

Autor: I.K.

U Beogradu se danas igra utakmica Partizan – Crvena zvezda, najveći derbi srpskog nogometa, a prije početka susreta, u glavnom gradu Srbije traje ‘rat’ navijača.

Često nema mira kada igraju veliki rivali. Tako je i ovog puta, s informacijama da su se dogodili sukobi na nekoliko beogradskih lokacija.

Navijači su se tukli na više mjesta, a jake policijske snage u gradu reagirale su brzo i do sada se doznalo da ima i nekoliko desetaka privedenih. Najviše njih, oko 30, stiglo je u sukobu u ulici Južni bulevar.

Pronađene su bejzbol-palice

Osim što su policajci ‘razbijali’ sukob, u blizini mjesta događaja pronađene su bejzbol-palice koje su najvjerojatnije bile namijenjene za tučnjavu.

Kako je izgledalo mjesto najžešćeg sukoba, približio je Mondo, a snimku možete pogledati – ovdje. Scene s mjesta događaja prenose se i na društvenim mrežama.

Sukobi i drugdje

Osim u beogradskom Južnom bulevaru, stižu informacije i o sukobima drugdje u gradu, međutim, po dosadašnjim vijestima razmjeri nisu tako veliki.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.