Izvor: Wochit/ / AFP / EVARISTO SA

(VIDEO) KAKVA GOLČINA U POSLJEDNJIM SEKUNDAMA: Ovo još niste vidjeli, ‘bomba’ za osvajanje medalje!

Autor: F.F

Dok čekamo spektakularna finala Copa Americe i Europskog prvenstva, borbu Brazila i Argentine te Engleske i Italije, mogli smo uživati u susretu Kolumbije i Perua. Oni su se borili za treće mjesto na ovogodišnjoj Copa Americi.

Kolumbija je na kraju slavila 3:2 i to pogotkom u posljednjim sekundama utakmice, točnije u 93. minuti!

Peru je prvi došao u vodstvo i to krajem prvog poluvremena, kada je pogodak postigao Yoshimar Yotun te se na odmor išlo s vodstvom Perua.

Furiozan početak drugog poluvremena

Odmah po početku drugog dijela Kolumbija doazi do izjednačenja. Lijepo je pogodio Juan Cuardado u 49. minuti utakmice. Heroj utakmice bio je svakako mladi igrač Porta Luis Diaz, koji u 66. minuti dovodi Kolumbijce u vodstvo.

U 82. minuti Peru dolazi do 2:2 pogotkom Gianluce Lapadule i kada se mislilo da ćemo gledati produžetke, na scenu ponovno stupa Diaz.

Diaz je s 25 metara u posljednjim sekundama utakmice probio golmana Perua te riješio pitanje pobjednika! Sudac je produžio utakmicu tri minute i upravo na kraju posljednje, Diaz zabija prekrasan pogodak za pobjedu Kolumbije.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.