Screenshot: Facebook/Charilaos Papaioannou

(VIDEO) KAKO SU IH SAMO POKRALI! Nevjerojatna situacija, a vidjeli su snimku!

Autor: I.K.

Utakmica Anorthosis – AEK Larnaca koja je jučer bila odigrana u ciparskom prvenstvu imala je bizaran detalj na štetu domaćeg Anorthosisa.

AEK je slavio s 2:1, a toga možda ne bi bilo da je za domaću momčad bio dosuđen gol koji su, kako sugerira pogled na snimku, zabili u završnici susreta, u 78. minuti.

 

Suci – nijemi

Udarac koji nije bio priznat kao gol poslao je domaći napadač Lazaros Christodoulopoulos, koji je, kao i suigrači, ostao začuđen što je sudac pokazao na korner.

Ta odluka ostala je na snazi i nakon kratke konzultacije s VAR prostorijom.

Kasni gol malo značio

Trenutak koji je trebao razveseliti Anorthosis stigao je kod vodstva gostujućeg AEK-a s 2:0, a nakon toga su domaći stigli tek smanjiti golom Christodoulopoulosa iz penala duboko u sudačkoj nadoknadi na kraju utakmice.

S tri boda do kojih su došli i sa sudačkom pomoći, igrači AEK-a zadržali su prvo mjesto na ljestvici, dok je zakinuta domaća momčad sada pretposljednja, u neugodnoj situaciji nakon šest odigranih ovosezonskih utakmica u prvenstvu.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.