(VIDEO) ‘JE*EM TI MAJKU’! Zvijezda Borussije Dortmund sočno opsovala na hrvatskom u reklami za automobil

Autor: Bruno Herljević

Kapetan Borussije Dortmund, vodeće momčadi njemačkog prvenstva i jedan od najboljih nogometaša svijeta, imao je poprilično neobičan trenutakna snimanju reklame. Reus, koji je inače reprezentativac Njemačke i rođen je u Dortmundu, psuje na stranom mu jeziku i to – hrvatskom ili srpskom.

Reusu se omakla dosta teška psovka i to na vrlo nezgodnom mjestu, na snimanju reklame za automobil. Dortmund sponzorira Opel, a Reus i suigrači mu iz kluba morali su s nekoliko metara udaljenosti, za potrebe reklame, pogoditi rašlje gepeka automobila.

Reus nije uspio iz prve pa je izustio psovku. “Jebem ti majku”, povikao je rođeni Nijemac.

Inače, Reus je imao od koga naučiti ovu psovku, a vjerujemo i brojne druge. Svlačionicu je dijelio s Hrvatom, Ivanom Perišićem, Srbinom Nevenom Subotićem i bosanskim Srbinom Željkom Buvačem. Nije Reus prvi stranac koji je u svoj riječnik uveo psovke s ovdašnjih prostora, jer ipak su mnogo sočnije od većine stranih i lako su pamtljive.

Svojevremeno je Kobe Bryant uhvaćen u istoj situaciji, njega je psovati učio Vlade Divac, a Brozović je naučio psovati Kwadwa Asamoaha.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.