Foto:screenshottwitter

(VIDEO) ISPLIVALE STRAŠNE SNIMKE S OTOKA! Poljaci rade nerede po Europi, nakon BBB brutalno napali policajca

Autor: G.I.Š.

Iako njihovi nogometaši nisu toliko poznati u Europi, navijači Legije iz Varšave stvarno se svojski trude kako bi ime kluba ostalo zapamćeno barem po njima.

Još uvijek se sjećamo okršaja u zagrebačkoj Dubravi, gdje su navijači Legije krenuli raditi nerede, a naravno nisu dužni ostali niti BBB u obrani svog kvarta i grada.

Legija je u istoj skupini Europa lige kao i Leicester, gdje je poljski klub došao na gostovanje tijekom zadnjeg kola drugog po jačini europskog natjecanja i izgubio 3:1.

Baklje pa napad




Navijači Legije su tako prvo napravili bakljadu na stadionu King Power, da bi zatim  odlučili se obračunati s domaćim navijačima.

Pristalice Legije pokušale su probiti barijeru koju je policija postavila između njih i navijača Lestera i tom prilikom došlo je do fizičkog okršaja s policijom, tijekom kojeg je jedan od pripadnika redarske službe pao niz stepenice, a huligani su i nastavili šutirati dok je bio na podu.

Incident je trajao desetak minuta, a kako navode engleski mediji Poljaci su tijekom tuče koristili i rakete i baklje koje su u velikim količinama prošvercali na stadion.

 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.