Screenshot/YouTube

(VIDEO) IGRAČ DOŽIVIO SRČANI UDAR NA TERENU! Cijeli stadion je ušutio, a majka sve gledala s tribina

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Zastrašujuće scene stižu iz američke NFL lige. Na utakmici između Cincinnati Bengalsa i Buffalo Billsa igrač Damar Hamlin (24) doživio je srčani zastoj.

Sve se dogodilo nakon što se sudario sa protivničkim igračem koji ga je pogodio ramenom u prsa. Hamlin se odmah podigao s poda, ali nakon nekoliko sekundi srušio se na teren.

Doktori su bili odmah uz teren te su brzo reagirali. Liječnička pomoć stigla je odmah, pola su ga sata reanimirali, odveli su ga u bolnicu vrlo teškom stanju i tamo mu se i dalje bore za život.

Strašne scene

Na tribinama je za vrijeme nemilih scena bila i Hamlinova majka, koja je doživjela ogroman šok. Cijeli stadion je u tom trenutku ušutio te je nastao muk.

 

Igrači obiju momčadi u šoku su sve gledali, neki su i plakali, a svi su stali oko svojeg suigrača kako ga cijeli svijet ne bi gledao u njegovoj borbi za život.

”Njegovi vitalni znakovi vratili su se u normalu i uspavali su ga kako bi mu stavili cijev za disanje u grlo. Trenutačno rade testove. Javit ćemo novosti čim ih budemo imali”, napisao je na Twitteru Hamlinov predstavnik Jordon Rooney.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.